lastink-Young-woman-undergoing-procedu-bg

Feathered Touch Brow Tattoo

Αυτή η τεχνική μικρο-χρωματισμού μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με χειροκίνητη μέθοδο (microblading) είτε με την εφαρμογή μηχανήματος LONG TIME LINER 

Το Feather-touch έχει τη δυνατότητα να φανεί εντελώς φυσικό όταν αναμειγνύεται ανάμεσα στις υπάρχοντες τρίχες ή καθόλου. Η κίνηση μιμείται την πραγματική τρίχα φρυδιών και μπορεί να προσαρμοστεί ξεχωριστά για να ταιριάζει στις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, τα φρύδια μπορούν να υποβληθούν σε ήπια χρώματα και φόρμες ή να αναδιαμορφωθούν πληρως!

ΤΥΠΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Η οργανική χρωστική ουσία εμφυτεύεται στα εξωτερικά στρώματα του δέρματος και θα διαρκέσει μεταξύ 9-18 μηνών ανάλογα με τον τύπο του δέρματος. Οι ξηροί τύποι δέρματος τείνουν να διατηρούν την χρωστική ουσία πολύ πιο αποτελεσματικά από τους λιπαρούς τύπους επιδερμίδας.

Οι πελάτες που είναι χρήστες «ενεργών» συστατικών στην περιποίηση του δέρματος τους όπως η ρετινόλη, το AHA και οι βιταμίνες Α, C και Ε δεν θα πρέπει να περνούν τις κρέμες αυτές πάνω στα φρύδια τους για την καλύτερη διατήρηση του αποτελέσματος.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μια φόρμα συγκατάθεσης και μια κρέμα τοπικής αναισθησίας η οποία θα εφαρμοστεί στην περιοχή πριν ξεκινήσουμε τη διαδικασία σχεδιασμού. Σχεδιάζουμε προσεκτικά την αρχή, το τόξο και το τελείωμα για να αντιπροσωπεύσει το σχήμα που σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε.

Μη διστάσετε να φέρετε φωτογραφίες με τον τρόπο που σκιάζετε τα φρύδια σας!

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, εφαρμόζουμε συνεχώς μια απαλή κρέμα για περισσότερη άνεση και παρόλο που μπορεί να αισθανθείτε την επαφή της “δόνησης” πάνω στο δέρμα είναι κάτι εντελώς ανεκτό. Η αίσθηση που δημιουργείται έχει παρομοιαστεί με την αίσθηση του άκρου απο ένα τσιμπιδάκι που σύρεται πάνω από το δέρμα. Μερικοί πελάτες βιώνουν μια αίσθηση ότι θέλουν να φτερνίσουν, ωστόσο αυτό είναι μια φυσιολογική αντίδραση.

lastink-Cosmetologist-Preparing-Young
lastink-Microblading-Cosmetologist

ΜΕΤΑ

Ανάλογα με το βάθος του χρώματος που εφαρμόζεται, οι περισσότεροι άνθρωποι μπορουν να επιστρεψουν στις δραστηριοτητες τους εντος λιγων ωρων, αν όχι αμέσως. Το χρώμα θα είναι πολύ πλούσιο για 48 ώρες αμέσως μετά τη θεραπεία και στη συνέχεια αρχίζει να ξεθωριάζει για τις επόμενες ημέρες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι πελάτες έχουν βιώσει μέχρι και το 70% του χρώματος να ξεθωριάζει κατά την πρώτη εβδομάδα. Σας συνιστούμε να διατηρητε στεγνη την περιοχη για 7 ημέρες και θα σας καθοδηγήσουμε σε ένα πρόγραμμα θεραπείας μετά την φροντίδα 7 ημερών, ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάδια, ενεργά συστατικά, πλούσια moisturizers ή toners στο δέρμα για 7 ημέρες. Το μακιγιάζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά, αλλά δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με τα φρύδια και τις γύρω περιοχές. Συνιστούμε να καθαρίζετε το δέρμα ή να αφαιρείτε το μακιγιάζ με ένα γαλακτωμα προσώπου ή μαντηλάκια μίας χρήσης και επιλέγετε μια πολύ ήπια ενυδατική «λοσιόν» που δεν είναι κρέμα. Αφαιρέστε το μακιγιάζ των ματιών σε κατεύθυνση προς τα κάτω και μην τριβετε ή πλένετε τα φρύδια για 7 ημέρες.

RETOUCHES

Η επαναληψη συνιστάται κάθε 12-18 μήνες για να κρατήσει το περιγράμματα των φρυδιών και να ειναι εμφανης η μεθοδος τριχα-τριχα, αντί για ενα θολο χρώμα. Η θολότητα θα συμβεί λογω της φυσικης αναναιωσης των κυταρρων.

Οι λιπαροι τύποι δέρματος είναι γνωστό ότι απαιτούν ένα χρονικό πλαίσιο ανανέωσης 8-10 μηνών καθώς η χρωστική ουσία θα εξασθενεί με πολύ ταχύτερο ρυθμό.

Όλες οι αρχικές διαδικασίες τατουάζ περιλαμβάνουν δωρεάν ρετουσάρισμα 4-6 εβδομάδες μετά την πρώτη εφαρμογή.